Podgoria Panciu-Jud. Vrancea

Pozitia geografica a Romaniei cat si relieful sau deosebit de variat, cu numeroase siruri de dealuri si coline orientate de la Nord spre Sud si de la Est spre Vest, deschid adevarate amfiteatre de lumina in care vita de vie reuseste sa exprime in rod toate insusirile ei.
Intr-un asemenea cadru natural in care se spune ca in timpuri stravechi petreceau laolalta zeii, profetii si stramosii nostrii, se afla Podgoria Panciu.
Situata la curbura muntilor Carpati, cu o suprafata de aproximativ 10.000 ha, Podgoria Panciu este una dintre cele mai intinse zone cultivate cu vita de vie in Romania, iar strugurii si vinurile produse aici sunt reprezentative sub raportul cantitatii si al calitatii.

Vinurile albe si rosii din Podgoria Panciu

Vinurile albe si rosii de Panciu sunt vinuri armonioase, echilibrate, pretentioase, intr-o gama variata din soiurile : Feteasca Alba, Feteasca Regala, Tamaioasa Romaneasca, Babeasca Neagra, Aligote, Traminer, Riesling Italian, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Pinot Gris, Merlot, Chardonnay, Pinot Noir.
Tot pe teritoriul actualei podgorii se elaboreaza si un vin unic, incompatibil, unul dintre cele mai bune vinuri - vinul spumant dupa metoda clasica Champenoise.


Veritas Panciu

Amplasata in inima Podgoriei Panciu, ca o lacrima curata a soarelui prelinsa in bobul auriu, Veritas Panciu SA se inscrie de peste 50 de ani de existenta pe aceleasi coordonate ale calitatii in producerea vinului.
Varietatea deosebit de mare a sortimentelor de vin, cat si cererea pe piata interna si externa au impus dotarea combinatului Veritas din punct de vedere tehnic cu utilaje dintre cele mai moderne pentru fermentarea dirijata a mustului, conditionarea si stabilizarea vinului, filtrarea si imbutelierea vinurilor si sampaniei.
Veritabil leagan al traditiei, Veritas Panciu pune toata priceperea in serviciul satisfacerii gustului consumatorilor.
Cele mai bune vinuri si vinuri spumoase produse de Veritas Panciu se distribuie in toata tara prin DistribTeam Import SRL.

1 comentarii:

Laurentiu spunea...

bun vinu de panciu.....:)

Trimiteți un comentariu

Parteneri

ClickLink.ro Blog

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

Masini de Masini Rete Culinare