Comandant nou la Brigada 282-Ianuarie 2011


Colonel conferenţiar universitar doctor Adrian Tonea a pre-luat, ieri, funcţia de comandant al Brigăzii 282 Infanterie Meca-nizată „Unirea Principatelor“ din Focşani. Ceremonia de predare – primire a funcţiei de şef s-a desfăşurat la sediul Brigăzii 282, departe de ochii presei.
General de Brigadă doctor Nicolae Ciucă, actualmente comandant al Diviziei 2 Infanterie „Getica“ din Buzău, a predat funcţia de şef al Brigăzii 282, pe care o deţinea de la finele anului 2009, colonelului Adrian Tonea. „Vineri, 28 ianuarie, s-a desfăşurat ceremonia militară de învestire în funcţia de comandant al Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată «Unirea Principatelor» a colonelului Adrian Tonea, la sediul marii unităţi din Focşani. La activitate au participat, pe lângă personalul brigăzii, gene-ralul de brigadă Ariton Ioniţă, şeful Statului Major al Forţelor Terestre, şi generalul de brigadă Nicolae Ciucă, comandantul Diviziei 2 Infanterie «Getica». Ceremonia militară s-a încheiat cu defilarea militarilor brigăzii, acompaniată de muzica militară a garnizoanei Focşani“, a precizat căpitan Marius Diniţă, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Infanterie Mecanizată.
Colonel conferenţiar universitar doctor Adrian Tonea are 50 de ani şi s-a născut în localitatea Răsmireşti, judeţul Teleorman. Înainte de a fi comandantul Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată, a ocupat funcţia de şef serviciu secretariat în cadrul Statului Major al Forţelor Terestre.

Generalul de brigadă Nicolae Ciucă, până nu demult comandantul Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor“ din Focşani, a preluat funcţia de comandant al Diviziei 2 Infanterie „Getica“ din Buzău, începând cu luna ianuarie a.c. Plecarea acestuia a fost ţinută la secret, aşa cum s-a întâmplat şi cu ceremonia de predare- primire a funcţiei, desfăşurată ieri. Generalul de brigadă Nicolae Ciucă a fost învestit în funcţia de comandant al Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată Unirea Principatelor Focşani la finele anului 2009, funcţie pe care a îndeplinit-o până în primele zile ale lui 2011.

Sursa: Monitorul de Vrancea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri

ClickLink.ro Blog

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

Masini de Masini Rete Culinare