Incendiu la o locuinţă-Ianuarie 2011

O locuinţă din Municipiul Focşani a fost cuprinsă de flăcări în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 1.00. Pentru localizarea şi lichidarea flăcărilor, la faţa locului s-a deplasat Garda de Intervenţie, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi şase subofiţeri. În urma incendiului, a ars un metru pătrat din acope-rişul locuinţei, confecţionat din lemn şi cu învelitoare din fibră de sticlă. S-au deteriorat un geam termopan şi apro-ximativ doi metri pătraţi din plafonul unei camere, confecţionat din rigips.
Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile.
Pompierii le recomandă vrâncenilor să aibă grijă ce materiale lasă pe lângă sursele de foc. De asemenea, trebuie să cureţe coşurile de eva-cuare a fumului pentru a fi feriţi de astfel de evenimente neplăcute.

Tot în noaptea de luni spre marţi, un echipaj SMURD a intervenit pentru soluţionarea unei situaţii medicale de urgenţă. Paramedicii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au acţionat pentru acordarea primului ajutor calificat şi transportul pacientului la spital, unde a fost preluat de medicul de gardă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Pantelimon“ Focşani – Unitatea de Primire Urgenţe.

Sursa: Monitorul de Vrancea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri

ClickLink.ro Blog

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

Masini de Masini Rete Culinare