Premii pentru cei mai buni primari ai Vrancei

Cei mai buni primari din mediul rural ai judeţului Vrancea au fost premiaţi în cadrul adunării naţionale a Asociaţiei Comunelor din România. Au primit o plachetă şi diplomă de excelenţă edilii Vasile Vatră de la Gugeşti, Valerică Zamfirescu de la Slobozia Bradului, Costel Necula de la Măicăneşti, Pavel Nicolae de la Tătăranu, Alexandru Zar de la Goleşti, Gheorghe Maghiaru de la Garoafa, Ştefan Sîchin de la Boloteşti şi Iancu Pascaru de la Bogheşti.
„Anul acesta a fost organizată, pentru a doua oară, premierea primarilor care au în spate două sau trei şi chiar mai multe mandate. Cei mai buni edili au primit câte o plachetă foarte bine realizată, respectiv comunele României sub un pom cu rădăcinile foarte bine înfipte în pământ şi o diplomă de excelenţă. Este un gest extraordinar, de a acorda asemenea premii edililor care sunt în administraţie. Avem primari de pe timpul lui Ceauşescu, care au rezultate remarcabile“, a spus Valerică Zamfirescu, primarul de la Slobozia Bradului, vicepreşedinte filialei judeţene a Asociaţia Comunelor din România.
Edilul a acuzat şi un aşa zis material de presă apărut într-o „fiţuică“ locală şi în care este vorba despre o scrisoare anonimă care „dezvăluie“ amantlâcurile din interiorul ACoR. „Dacă vine un primar în vârstă de 70 de ani la o întâlnire de acest gen, ce are loc o dată pe an, înseamnă că vine şi cu amanta? E o chestie de logică, pe care unii din presă nu o înţeleg“, a continuat Valerică Zamfirescu.

Zamfirescu a ţinut în mod expres să combată bârfele conform cărora această întâlnire a fost doar pentru ca unii primari să-şi plimbe „amantele sau vagaboantele pe la Bucureşti“. „La întâlnirile care se fac la nivel de ţară participă în jur de 400 de primari, nu doar edili din judeţul Vrancea. De la noi am fost în jur de 16 primari. Sunt edili cu 3, 4 sau 5 mandate. Aceste întâlniri nu se fac pentru scopuri amoroase şi nu se pleacă cu amante sau fel de fel de vagaboande aşa cum au scris cei de la «Ziarul de Vrancea». Programul de la această adunare a fost extrem de încărcat. Era o singură pauză de o oră între confe-rinţe. Odată pe an primarii pot să contribuie din plin la aplicarea legilor, aşa cum le vedem noi aplicabilitatea. Toate propunerile se cumulează şi avem posibilitatea să chemăm miniştrii şi chiar primul ministru care să ia act de propunerile noastre. Dar sunt aşa-zişii ziarişti, care fără o verificare minimă pentru a vedea cum stau lucrurile, au dat o mi-zerie de articol. Erau atâtea căi de a verifica activitatea din cadrul adunării“, a mai adăugat primarul Zamfirescu.

Sursa: Monitorul de Vrancea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri

ClickLink.ro Blog

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

Masini de Masini Rete Culinare