Comuna Gologanu-Judetul Vrancea

Gologanu este o localitate în judeţul Vrancea, Moldova, România. Comuna Gologanu a fost înfiinţată în 2004. Este situata la o distanta de 13 Km de Focşani. Aceasta comună are o echipă de fotbal, numita Victoria Gologanu, înscrisă în campionatul judeţean sponsorizata de Societăţile Comerciale din comună.

COMUNA GOLOGANU este situata in zona de campie a judetului Vrancea,
in partea de sud a judetului Vrancea, la o distanta de 12 Km de municipiul Focsani. Relieful comunei este format din campie.
Comuna Gologanu este cuprinsa intre coordonatele geografice de 45 grade si 36 minute si 36 secunde latitudine nordica 27 grade si 17 minute latitudine estica. Climatul Comunei Gologanu se afla in interferenta zonei climatice 1, vanturiile dominante fiind Crivatul si Baltaretul

Localitatea este amplasata in partea de sud a Judetului Vrancea, la 12 Km de municipiul Focsani, invecinandu-se cu localitatiile:
- la N - comuna Milcovul - aprox 2 Km
- la S - comuna Tataranu - aprox 5 Km
- la E - comuna Tastoaca - aprox 15 Km
- la V - comuna Slobozia Ciorasti - aprox 2 Km

Accesul din Focsani se realizeaza pe DN 23 A MILCOVUL-GOLOGANU TATARANU-CIORAST. Suprafata teritoriala a comunei Gologanu este de 3981 Ha, din care suprafata intravilanului este de 254 Ha. Pe categorii de folosinta, suprafata teritoriala se prezinta astfel:
Arabil - 3236 Ha
Livezi - 1 Ha
Vie - 107 Ha
Pasuni - 416 H

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri

ClickLink.ro Blog

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

Masini de Masini Rete Culinare