SC Frontera SRL, Un Producator de Vinuri-Judetu Vrancea


        SC Frontera SRL este un producator de vinuri cu sediul in Focsani, 
Judetul Vrancea, Crama Carligele.


Vinurile noastre provin din Regiunea Dealurile Moldovei, 
Podgoria Cotesti, Centrul Viticol Carligele.
Aceasta regiune este situata in treimea sudica a judetului Vrancea, intre apa Milcovului si sudul comunei Tamboiesti, ca o continuare a plantatiilor viticole din podgoria Odobesti. Cuprinde diferite centre viticole intre care amintim Carligele (233 m) cu plaiurile Bontesti, Blidari, Dalhauti, Campineanca. Podgoria Cotesti-Carligele detine o suprafata viticola cu expozitie sudica, prezentand soluri cu textura mai usoara, creand astfel conditii mai favorabile privind cultura soiurilor pentru vinurile rosii.
Podgoria Cotesti-Carligele detine unele areale de producere a vinurilor albe si rosii de consum curent. Exista areale in care sunt obtinute vinuri albe de calitate superioara din soiurile Feteasca alba, Riesling (italian). De asemenea, sunt produse vinuri rosii de calitate superioara din soiurile Feteasca neagra si Merlot.
Unitatea de productie este situata la 10km de Focsani, in comuna Carligele. Accesul se face din DN 85 Focsani-Bucuresti: in comuna Golesti se urmeaza drumul in dreapta spre comuna Carligele, Manastirea Dalhauti. Unitatea noastra dispune de o suprafata viticola de 30ha de vie in care se regasesc cele mai diverse soiuri ca: Riesling, Feteasca Regala, Sauvignon, Babeasca, Feteasca Neagra, Merlot.
Activitatea este axata in special pe imbutelierea vinurilor de masa in peturi de plastic de 2L, 1L, a bauturilor aromatizate pe baza de vin si a cocktail-urilor pe baza de vin cu CO2, a vinurilor superioare albe si rosii in sticle de 0,75L si 1,5L, precum si imbutelierea in cutii de tip BAG IN BOX de 5L si 10L vinuri superioare albe si rosii.
Transportul este asigurat prin mijloace proprii pe paleti infoliati sau cu cisterna pentru vinul vrac.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri

ClickLink.ro Blog

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

Masini de Masini Rete Culinare