Marian Oprişan a rămas fără permis de conducere-Mai 2011

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a rămas fără permis de conducere, duminică. El a fost înregistrat de aparatul radar pe raza localităţii Râmnicu Sărat, din judeţul Buzău, în timp ce rula cu o viteză de 113 kilometri la oră. Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.
Potrivit poliţiştilor buzoieni, preşedintele Marian Oprişan a fost filmat de radar duminică după-amiază, el circulând pe direcţia Focşani-Buzău. Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliţie pe strada Alexandru Ioan Cuza, din Râmnicu Sărat, ocazie cu care i s-a adus la cunoştiinţă viteza cu care rula. De asemenea, i s-a spus că este penalizat cu nouă puncte de amendă, permisul fiindu-i reţinut pentru următoarele 90 de zile.
Marian Oprişan a declarat că se grăbea să ajungă la Bucureşti. „Cine munceşte mai şi greşeşte. Mă grăbeam să ajung la Bucureşti. Asta este!“, a afirmat Marian Oprişan.

Dacă va susţine o testare, şeful administraţiei judeţene îşi poate recupera permisul de conducere înainte de trecerea celor 90 de zile.

Sursa: Monitorul de Vrancea

Ateneul Popular, Focsani, Piata Unirii nr.1


În secolul al XIX-lea, notiunea de ateneu desemna „asezamintele în care oamenii de litere si stiinte fac cursuri si lecturi publice, însa neoficiale”.
Sufletul ateneului focsanean care a mobilizat întreaga intelectualitate a orasului, cum ar fi profesorul C.I.Lupu de la Liceul „Unirea” , unde aveau loc conferinte în fiecare seara de duminica.
Conform Statutului Societatii Stiintifice, Literare si Muzicale „Ateneul Milcov” din 1900, avea menirea de a contribui la propasirea culturala a focsanenilor, prin sustinerea unor conferinte si cursuri, manifestari, editarea unor publicatii, înfiintarea Scolii pentru adulti si a Scolii de muzica.
Societatea se compunea din trei categorii de membri: activi, onorifici si sprijinitori. Patronul Societatii era sarbatorit în ziua de Înaltarea Domnului, în fiecare an oficiindu-se un ”Te Deum” la Biserica Nasterea Sf. Ioan Botezatorul . În acelasi an a fost aleasa conducerea Societatii „Ateneul Milcov” formata din personalitati precum: Grigore Alexandrescu, C.Lupu, C.Giurescu, D.F.Caian etc.
Existenta Ateneului Popular din Focsani, monument istoric clasat cod LMI VN-II-m-B-06488, este legata de personalitatea maiorului Gh.Pastia, ctitorul teatrului din orasul de pe Milcov.
Cu începere din 1926, efortul financiar al acestuia s-a canalizat si în directia construirii unui local pentru Ateneul Popular din localitate, edificiu care-i va purta numele. În conformitate cu Actul de Donatie, maiorul Gh.Pastia s-a implicat în construirea Ateneului Popular: s-a ocupat de procurarea materialelor, a încheiat angajamente cu maistrii, a efectuat plati, a supravegheat si a condus lucrarile pe santier.
La 29 mai 1927 a avut loc depunerea pietrei fundamentale la Ateneul Popular în prezenta ministrului de interne O.Goga , a lui V.Goldis, Petru Groza si altor senatori, deputati, prefecti si primari.
Construit în stilul românesc al arhitectilor Ion Mincu, Petre Antonescu, S.Vasilescu, Frederich Hamel, receptia Ateneului Popular a avut loc în anul 1945. Constructia prevazuta cu subsol, parter si etaj a fost ridicata pe temelie de piatra.
Accesul în cladire se face pe o scara de mozaic, printr-o usa în patru canate. Din holul principal, se ajunge la etaj, unde se intra separat, fie în balconul salii de spectacole, fie în cele trei camere amplasate pe latura de nord.
Ctitorind Ateneul Popular, din dorinta de a înzestra orasul Focsani cu o noua institutie de cultura, Maiorul Gh.Pastia va ramâne unul din reperele culturii vrâncene.
Descrierea traselului care poate fi folosit pentru a ajunge la obiectiv Focsani, Piata Unirii, nr.1

Ansamblul memorial Sihleanu - Grădişteanu-Ghica, comuna Sihlea-Judetul Vrancea

Ansamblul memorial Sihleanu-Gradisteanu-Ghica, cuprinde urmatoarele componente:
1. Castelul Sihleanu-Gradisteanu-Ghica a fost realizat incepand cu anul 1880 si terminat in 1886 la initiativa Elenei si a lui Constantin Gradisteanu, avand ca proiectant si consultant pe arhitectul austriac Holtzer. La inceputul sec.XX castelul reflecta etape de constructie ce s-au succedat in timp. Se remarca in special existenta unui turn tip donjon cu creneluri (astazi disparut) cu patru nivele si o platforma in registrul superior avand montat blazonul familiei Ghica, element care face ca obiectivul sa fie asimilat curentelor arhitecturii romantice din Europa.
Fotografiile castelului de la inceputul sec.XX infatiseaza o constructie eclectica asupra careia, din 1880 s-au produs modificari continue: extinderi pe lateralele constructiei initiale, amenajari tehnice, terase, sere. Studiile de specialitate au adus noi informatii asupra etapelor diferite de constructie, asupra interventiilor si modificarilor care s-au produs mai ales dupa perioada de dupa nationalizare cand destinatia constructiei a fost complet schimbata, devenind scoala generala, destinatie pe care o pastreaza si astazi.
Resedinta de la Sihlea devenita la sf.sec.XIX prin descendenta si casatorie proprietate a familiei Ghica era caracteristica starii sociale a familiei intr-o etapa istorica si se constituie intr-o valoare memoriala si arhitecturala.
Proprietatea familiei Gradisteanu-Ghica era inconjurata de un parc impresionant, cu plante exotice pastrate iarna in sere special amenajate. A existat aici si s-a pus in practica la Sihlea la inc.sec.XX problema amenajarii peisagistice, ceea ce reflecta inaltul grad de rafinament al gustului pentru frumos si armonie.
2. Biserica”Sf.Imparati Constantin si Elena”, se incadreaza in ansamblul memorial si de arhitectura initiat de Elena Sihleanu Gradisteanu, mostenitoare unica a tatalui sau dupa decesul acestuia si a fratelui sau poetul Alexandru Sihleanu. In anul 1857 Elena a hotarat construirea unui asezamant de cult, initial o capela a familiei. Cu ajutorul sotului ei, Constantin Gradisteanu a inceput in anul 1860 construirea bisericii Sf.Imparati si Elena, o biserica a carui proiect va fi influientat de ideile unui arhitect italian. Biserica a fost sfintita in anul 1866, iar in anul 1877 Elena a adus si a depus in cripta din subsolul bisericii osemintele tatalui sau si ale fratelui sau Alexandru. De retinut este monumentalitatea si frumusetea arhitecturii bisericii care desi include mai multe etape de construire, amenajare si de stiluri (stilul gotic al ferestrelor cu vitralii) este impresionanta si impunatoare.
3. Bustul poetului Alexandru Sihleanu, a fost ridicat in anul 1914 la initiativa Elenei Gradisteanu, sora poetului. Evenimentele care au avut loc in perioada anilor 1916-1918 au dus la disparitia bustului, pastrandu-se in schimb postamentul si imprejmuirea.
In anul 1994 cu sprijinul DJCCPCN Vrancea, a administratiei locale, a familiei Ghica si a Fundatiei Alexandru Sihleanu a fost comandat un bust din piatra executat de sculptorul Gabriel Taicutu.
Descrierea traselului care poate fi folosit pentru a ajunge la obiectiv
E 85 intersectie DJ Dumbraveni -Sihlea

Mărturiile vrâncenilor din infernul japonez-Martie 2011

Zeci de vrânceni care au copii sau prieteni în Japonia au trecut prin clipe de coşmar, vineri, după producerea cutremurului devastator. În Japonia trăiesc cel puţin zece vrânceni, printre care Carmen Tamaş Săpunaru, fiica preşedintelui Colegiului Medicilor Vrancea, Maria Săpunaru, sau Cristina Nicoleta Kawaguchi, fiica fostului învăţător Toader Rotaru. Cutremurul care a afectat vineri nord-estul Japoniei a fost cel mai puternic seism înregistrat vreodată în acest arhipelag, având magnitudinea de 8,9 potrivit Institutului american de geofizică (USGS). Bilanţul provizoriu realizat de autorităţile japoneze arată că seismul şi valul seismic au provocat moartea a cel puţin 337 de persoane şi dispariţia altor 531. Cutremurul a generat valuri tsunami uriaşe care au luat vapoare, maşini, case.
În Japonia trăiesc cel puţin zece vrânceni. Pe unii dintre ei, cutremurul de ieri nu i-a luat prin surprindere. Fiica fostului învăţător Toader Rotaru, Cristina Nicoleta Kawaguchi, locuieşte într-un cartier al oraşului Tokyo de 8 ani. Este căsătorită cu un om de afaceri japonez şi are o fetiţă de 6 ani.
La câteva ore după producerea seismului, Toader Rotaru a reuşit să discute cu fiica sa. Cristina Nicoleta l-a liniştit şi i-a spus că sunt teferi, dar şi că se aşteptau la un asemenea cutremur, care a fost anunţat din timp. „Îmi este teamă pentru ei, după tot ce s-a întâmplat acolo. Fiica mea mi-a spus că se aşteptau să se producă un mare cutremur, dar nu era sigură că acesta este marele cutremur şi nu cumva altul ce va urma. Din câte am înţeles de la ea, s-ar putea înregistra un altul, şi mai mare. Aeroportul Narita, din sudul oraşului Tokyo, unde stă fiica mea, este închis. În oraş se circulă foarte greu, iar legăturile telefonice nu au fost stabilite în totalitate. Mă bucur că am reuşit să iau legătura cu fiica mea pentru că prima dată când am sunat nu am reuşit să vorbesc“, ne-a spus Toader Rotaru.
Cristina Nicoleta Kawaguchi i-a mai povestit tatălui că, în Japonia, cutremurele se produc foarte des, aşa că s-a învăţat cu ele.
„În Osaka totul este normal“

Tot în Japonia, dar în Osaka, locuieşte şi Carmen Tamaş Săpunaru, fiica preşedintelui Colegiului Medicilor Vrancea, Maria Săpunaru. Doctoriţa Maria Săpunaru ne-a spus că fiica sa locuieşte la aproximativ o mie de kilometri de epicentrul cutremurului, aşa că l-a simţit mai puţin. „Fata mea stă în Osaka, la o mie de kilometri de zona cutremurului. Acolo s-a simţit mai puţin. În Osaka totul este normal, se circulă pe străzi, nu a fost oprită circulaţia, pentru că, probabil, ei sunt obişnuiţi cu cutremurele. În momentul cutremurului, fata mea era în birou, acasă, şi nu l-a simţit, pentru că are o casă mai nouă. Ştiu că au fost sistate telecomunicaţiile spre exterior, pentru a nu fi reţelele ocupate pentru salvare şi poliţie. Fiica mea m-a sunat să îmi spună că este bine şi nu a păţit nimic, pentru că ştia ce cataclism este prezentat la televizor“, a precizat medicul Maria Săpunaru. Carmen Tamaş Săpunaru este profesor la Institutul Politehnic din Osaka şi la Universitatea din Osaka.
Şi în Vrancea s-a produs un cutremur ieri la amiază, la ora 12.23. Seismul a avut o magnitudine de 2,8 grade pe scara Richter şi s-a produs la o adâncime de 26 de kilometri.

Bilanţul provizoriu - 337 de morţi, 531 dispăruţi şi 627 răniţi

Cutremurul urmat de tsunami, care a afectat vineri nord-estul Japoniei, a provocat moartea a cel puţin 337 de persoane şi dispariţia altor 531, potrivit datelor furnizate de poliţie, într-un nou bilanţ provizoriu stabilit la aproximativ zece ore după seismul violent. „Numărul persoanelor ucise este considerabil“, a declarat presei purtătorul de cuvânt al Guvernului, fără a oferi cifre exacte. Poliţia a înregistrat până în prezent aproximativ 627 de răniţi.
Pe lângă cele 137 de persoane al căror deces a fost confirmat în diferite regiuni din nord şi din est, între 200 şi 300 de cadavre au fost găsite pe o plajă din Sendai, în prefectura de nord-est Miyagi.
Poliţia, citată de presă, presupune că este vorba despre cadavre ale locuitorilor care au fost surprinşi de valul de zece metri care a afectat această zonă.
Autorităţile evaluează la aproximativ 1.200 numărul caselor afectate de acest tsunami. Acesta este un bilanţ provizoriu, datele fiind dificil de strâns, ţinând cont de numărul regiunilor afectate, a subliniat poliţia. „Pagubele sunt enorme, astfel încât ne trebuie mai mult timp pentru a regrupa elementele dispersate“, a declarat un oficial. Conform postului public de televiziune NHK, numărul deceselor ar putea fi mult mai mare.
Tren de pasageri luat de tsunami

Un tren de pasageri, care avea la bord un număr necunoscut de persoane, a fost de asemenea dat dispărut în urma valului seismic. Trenul companiei East Japan Railway Co. circula în apropierea gării Nobiru, pe linia Senseki, care face legătura între oraşele Sendai şi Ishinomaki, când a fost semnalat un val cu înălţimea de zece metri, a adăugat agenţia Kyodo, citând poliţia.

Cel mai puternic seism din Japonia

Cutremurul care a afectat vineri nord-estul Japoniei a fost cel mai pu-ternic seism înregistrat vreodată în acest arhipelag, având magnitudinea de 8,9 potrivit Institutului american de geofizică (USGS) şi 8,8 potrivit Agenţiei japoneze de meteorologie. Seismul s-a produs la 24,4 kilometri adâncime, la ora 14.46 (07.46 ora României) şi la aproximativ 100 de kilometri în largul prefecturii Miyagi, în nord-estul Japoniei. Acesta a fost urmat de numeroase replici şi de mai multe valuri seismice, dintre care unul a ajuns la zece metri înălţime în Sendai.

Mai multe cutremure vor zgudui Japonia

Mai multe cutremure cu magnitudinea de peste 7, 0 grade pe scara Richter s-ar putea să zguduie Japonia şi regiunile limitrofe în luna ce va urma, a anunţat Administraţia Naţio-nală Meteorologică din ţară, potrivit Kyodo.
Cutremurul devastator de 8,9 grade/magnitudinea momentului/ s-a produs la 373 de kilometri distanţă de capitala Tokyo, iar tsunamiul declanşat a lovit prefecturile Myiagi şi Iwate, luând cu sine case şi maşini.
Un tsunami de 10 metri a lovit prefectura Moyagi, iar prefectura Iwate a fost măturată de un val înalt de 4, 2 metri. Zeci de maşini s-au scufundat în mare, după ce o autostradă din Iwate a fost parţial distrusă de cutremur.

Arhipelagul Hawaii, lovit de tsunami

Valurile provocate de cutremurul de vineri din Japonia au ajuns în arhipelagul Hawaii la primele ore ale dimineţii /03.24 locală, 13.24 GMT/, informează Associated Press.
Potrivit Centrului de avertizare de tsunami din Pacific, prima insulă din arhipelag lovită de tsunami a fost Kauai. Autorităţile, care au prevăzut că tsunami-ul ar putea atinge doi metri, au ordonat evacuarea zonelor de coastă.
Primele valuri sosite vineri pe insulele Oahu şi Kauai au măsurat cel puţin 1 metru, dar autorităţile au avertizat că este posibil ca ele să continue şi să devină mai înalte.
Şoselele şi plajele erau goale în momentul venirii valurilor, localnicii şi turiştii având timp să se adăpostească în centre comunitare şi şcoli sau la etajele superioare ale hotelurilor.
Insula Midway din Pacificul de nord, la circa 2100 km nord-vest de Honolulu, a fost lovită de un val de 1.5 metri.

Cele mai mari valuri seismice din ultimii şapte ani

Un tsunami de 10 metri a lovit vineri zona de coastă a portului Sendai, declanşat de un foarte puternic seism cu magnitudinea de 8,9 produs în largul coastelor Japoniei, notează AFP, care prezintă cele mai mari valuri seismice înregistrate după cel din decembrie 2004 din Asia, care a luat viaţa a peste 220.000 de persoane şi a provocat una dintre cele mai mari catastrofe naturale.
- 26 decembrie 2004 : ASIA DE SUD-EST - Un seism produs în largul insulei Sumatra (Indonezia), cu magnitudinea de 9,3, cel mai pu-ternic din ultimii 40 de ani, provoacă un tsunami care afectează zonele de coastă din zece ţări din Asia de Sud-Est, provocând moartea a peste 220.000 de persoane. În provincia indoneziană Aceh, unde apa a urcat până la peste 30 de metri, aproximativ 168.000 de persoane au fost ucise.
- 17 iulie 2006 : INDONEZIA - Un seism cu magnitudinea de 7,7 provoacă un tsunami pe coasta de sud a insulei Java, ucigând 654 de persoane.
- 2 aprilie 2007 : INSULELE SALOMON - 52 de persoane sunt ucise de un tsunami care loveşte vestul Insulelor Salomon (Pacific), în urma unui seism cu magnitudinea 8. Treisprezece sate din zona de coastă sunt devastate.
- 29 septembrie 2009 : SAMOA - Peste 190 de persoane sunt ucise în Insulele Samoa, după un cutremur de pământ cu magnitudinea 8 care provoacă un tsunami.
- 27 februarie 2010 : CHILE - Un seism, urmat de un tsunami, loveşte zona de centru-sud a Republicii Chile, lăsând în urmă 555 de morţi şi dispăruţi. Majoritatea victimelor sunt înregistrate în zona de coastă Maule, la 400 kilometri sud-vest de Santiago de Chile.
- 25 octombrie 2010: INDONEZIA - Peste 400 de persoane îşi găsesc moartea în urma unui tsunami provocat de un puternic seism cu magnitudinea de 7,7 produs în arhipelagul Mentawai.

România nu e afectată de cutremurul din Japonia

Seismologii români spun că România nu va fi afectată de cutremurul din Japonia. Gheorghe Mărmureanu susţine că în România nu va putea avea loc niciodată un cutremur de o asemenea magnitudine. „Stăm liniştiţi în România, ce s-a întâmplat în Japonia e foarte departe de noi şi nu are efecte. Între noi şi japonezi mai sunt vreo trei blocuri tectonice“, spune Gheorghe Mărmureanu, directorul Institutului Naţional de Fizică a Pământului.
Mircea Radulian, directorul ştiinţific al Institutului de Fizica Pământului, a explicat într-o intervenţie telefonică la Antena 3 felul în care seismul de 8,9 produs în Japonia ar putea afecta România. Potrivit lui Radulian, activitatea seismică din regiunea Japoniei ar avea efecte neglijabile asupra zonei Vrancea. „Eliberarea de energie de acolo (n.r. - Japonia) nu ar duce la o eliberare de energie în zona Vrancea, dar nici la o creştere a presiunii“, a declarat Mircea Radulian.

Arhipelagul Japoniei se află pe o falie tectonică ce pleacă din Peninsula Kamceatka, coboară spre Japonia, Filipine, Indonezia, Noua Zeelandă şi Australia şi este una dintre cele mai active din lume. Recent, Noua Zeelandă a fost lovită de un cutremur cu magnitudinea de 6,3 grade Richter, care a provocat pagube importante.

Sursa: Monitorul de Vrancea

Accidentat pe zebră de un şofer băut-Martie 2011

Un bărbat din Focşani a fost lovit de o maşină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs ieri, pe Bulevardul Gării din Focşani. Potrivit poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier Focşani, Vasile Pancu, de 71 de ani, din Focşani, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia Nova nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni şi astfel, l-a acroşat şi accidentat pe Ştefan Mironică, de 59 de ani, tot din Focşani. Potrivit oamenilor legii, victima traversa strada pe marcajul pietonal. În urma accidentului, pietonul a fost rănit şi a ajuns la spital pentru investigaţii medicale suplimentare. Medicii urmau să stabilească dacă bărbatul a fost rănit grav sau uşor. În urma testării cu aparatul alcooltest s-a constatat că şoferul era şi băut. În cazul său, aparatul a indicat o alcoolemie de 0,21 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Acesta le-a spus poliţiştilor că nu a observat că cineva se angajase în traversarea străzii.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz şi în funcţie de rezultate se va face şi încadrarea juridică a faptei.

Sursa: Monitorul de Vrancea

Opt cutremure în şase zile-Martie 2011

Vrancea se cutremură aproape zilnic. De pe 1 şi până pe 10 martie, în Vrancea au fost contabilizate opt seisme, dintre care trei numai pe data de 6 martie. Ultimul cutremur s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, la ora 00.55 şi a avut o magnitudine de 2,7 grade pe scara Richter. Seismul s-a produs la o adâncime de 74 de kilometri şi a fost localizat la o distanţă de doi kilometri de Gura Techii, 12 de Lopătari, 15 de Nereju, 19 de Mânzăleşti şi 20 de Siriu. Pe data de 6 martie, în Vrancea au fost înregistrate trei cutremure, toate având o magnitudine de 2,8 grade pe scara Richter. Primul seism s-a produs la ora 4.37, al doilea la 13.22 iar cel de-al treilea a fost înregistrat la ora 20.28. Cel mai puternic seism înregistrat de la începutul lunii şi până în prezent a fost pe data de 2 martie şi a avut o magnitudine de 3 grade pe scara Richter, iar cel mai mic seism a fost înregistrat pe data de 1 martie şi a avut o magnitudine de 2,5 grade pe scara Richter.

Sursa: Monitorul de Vrancea

Copil mort în ambulanţă-Martie 2011

Spitalului Comunal din Vidra, deşi personalul medical a făcut tot ce s-a putut pentru a-i salva viaţa. Potrivit managerului Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, medicul Cristian Onia, echipajul medical a fost solicitat de o vecină, care a zis că tânărul acuza ameţeli şi dureri abdominale. Când ambulanţa a ajuns la faţa locului, situaţia era mult mai gravă, adolescentul fiind în stare de şoc. „În momentul în care s-a sunat la 112, persoana respectivă a zis ceva foarte vag despre starea pacientului, cum că ar avea ameţeli şi dureri de burtă. Imediat s-a deplasat la faţa locului un echipaj, iar asistenta a constatat că situaţia era mult mai gravă decât se prezentase iniţial, aşa că a luat decizia ca pacientul să fie transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească, respectiv spitalul din Vidra “, a declarat medicul Cristian Onia. De asemenea, managerul SAJ a mai precizat că echipajul a fost nevoit să meargă pe jos pentru a transporta pacientul, din cauza drumului impracticabil. „După ce pacientul a fost adus la maşină, el a intrat în stop cardio respirator, iar personalul medical a început manevrele de resuscitare. În acelaşi timp, medicul de gardă de la Focşani a plecat spre spitalul din Vidra. Manevrele de resuscitare au continuat până la Vidra, în momentul în care medicul a spus că e prea târziu şi a constatat decesul copilului“, a mai adăugat medicul Cristian Onia.

Neglijenţa familiei, o posibilă cauză

Potrivit unor surse neoficiale, adolescentul s-a lovit la săniuş, suferind o peritonită care s-a generalizat, provocând o septicemie. Provenind dintr-o familie săracă, cu mulţi copii, mama acestuia nu a cerut niciun ajutor medical avizat timp de trei zile de la accidentare, lucru care i-a fost fatal adolescentului. Cadavrul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei, care va stabili cu exactitate cauzele decesului. „La data de 9 martie , ora 16.15, poliţiştii din Vidra, au fost sesizaţi telefonic de către un reprezentant al Spitalului Comunal Vidra, despre faptul că G. L., de 15 ani, din comuna Tulnici, sat Coza, judeţul Vrancea, a decedat în ambulanţa din cadrul Spitalului Comunal Vidra, în punctul Câmpul Bârseştiului, de pe raza comunei Bârseşti. În ambulanţă, asistenta de serviciu a încercat să-i acorde îngrijiri medicale băiatului dar nu s-a mai putut face nimic. Cadavrul a fost transportat la SML Vrancea, în vederea efectuării necropsiei. În funcţie de rezultatele acesteia se vor dispune măsurile legale“, a precizat inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea. Localnicii spun că familia băiatului este urmărită de ghinion. Potrivit acestora, în urmă cu ceva timp, tatăl copilului s-ar fi spânzurat iar unul dintre fraţi ar fi la închisoare.

Sursa: Monitorul de Vrancea

Parteneri

ClickLink.ro Blog

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

Masini de Masini Rete Culinare